Gelaatsverzorging

Afbeeldingsresultaat voor Institute Hasselt by Daphne Gijsen, Kuringersteenweg, Hasselt

Je huid in optimale conditie houden, is de succesformule om er langer jong en gezond uit te zien. Schoonheidsinstituut Hasselt maakt gebruik van de bionome producten van Dr. Baumann en Dermedics die werken
op de huidverbetering en ontspanning.

Alle verzorgingsproducten van Dr Baumann beantwoorden aan unieke en zeer strenge kwaliteitscriteria. Ze zijn samengesteld uit enkel milde huideigen, huidgelijkende en huidvriendelijke ingrediŽnten en vitamines. Geen van de producten bevat minerale olie, parfum of conserveringsmiddelen. Alle werkstoffen hebben een algemeen aanvaarde en wetenschappelijk bewezen werking.

Dr. Baumann is geschikt voor iedereen, zonder uitzondering. Er zijn producten voor elk huidtype,
ook voor mannen.

Voor een totaal resultaat  bieden wij ook  Arkana gelaatsverzorgingen aan.
 
Dermedics is de nieuwe generatie van huidverzorgingsproducten. Deze huidverzorgingsproducten zijn cosmeceutica, dat wil zeggen cosmetica die een diepere impact op de huid hebben dan de traditionele cosmetica en in wetenschappelijke laboratoria ontwikkeld zijn. Traditionele cosmetica verzorgen de huid op een oppervlakkig niveau, namelijk op de bovenste huidlaag (dode huidcellen) en daardoor verdwijnt het effect snel. Om invloed te hebben op de activiteit van onze huidcellen en/of om huidverjonging te bereiken, moeten de diepere huidlagen bereikt worden. Deze producten bevatten daarom biologisch actieve ingrediŽnten die de werkzaamheid van het product garanderen. 


Voor intensieve anti aging behandelingen werken wij met de FUSION SLR gelaatsverzorging 99€

FUSION SLR IS VOOR IEDEREEN DIE WORSTELT MET:                   

 • Vermoeide, doffe huid.
 • Fijne lijntjes en rimpels.
 • Losse getekende huid.
 • Verlies van volume en stevigheid.
 • Hyperpigmentatie.
 • Gedeshydrateerde huid.
 • Vergrote en verstopte poriŽn.
 • Acnť type 1 - 3.
 • Het algemene onderhoud van de huid.

Fusion SLR

Bereik opmerkelijke, lang zichtbare resultaten, zonder pijn of hersteltijd.

Fusion SLR is een complete, niet-chirurgische behandeling, die een diamant peeling combineert met een akoestische sonic wave technology.

Fusion SLR bevat de drie essentiŽle principes van een effectief en aanhoudend huidcorrectieprogramma:

 • peeling
 • hydratatie en voeding
 • weefsel verjonging

De behandeling bestaat uit drie stappen die zich toespitsen op deze drie principes, waardoor de klant een 3D resultaat bekomt.

Stap 1: Huidvoorbereiding

Diamant-peeling. Met behulp van diamant tips, vervaardigd uit de beste kwaliteit van synthetische diamant, wordt de peeling gedaan op de oppervlaktelaag van de huid. Doffe, droge en schilferende huid verandert wanneer dode cellen verwijdert worden, waardoor een zachtere huid tevoorschijn komt en nieuwe celgroei bevordert wordt. Deze voordelen ziet men ook op huid die last heeft van acnť, comedonen en milia, omdat de diamant-peeling de huidporiŽn opent en zo de regeneratie en het genezingsproces van de huid versnelt.

Stap 2: Infusie van Hyaluronzuur

Akoestische sonic wave technology is aangewend om een diepere penetratie en absorptie van het Hyaluron serum te bekomen, dit proces noemt men sonophoresis. Sonische energie, vooral bij lage frequenties (25 kHz), kan de doorlaatbaarheid van de huid met 800 % verbeteren. Eens de behandeling voltooid, zullen weefsel en cellen zich herstellen naar hun normale toestand, hierbij de therapeutische moleculen insluitend zodat de cellen zich van binnen uit herstellen en zo een langdurig zichtbaar resultaat bekomen.

Rond ons vijfentwintigste levensjaar begint de hoeveelheid natuurlijk hyaluronzuur in ons lichaam te verminderen waardoor de huid er geleidelijk minder aantrekkelijk zal gaan uitzien. De Fusion SLR zal de huid intens hydrateren door een infusie van hyaluronzuur, waardoor de huid een gladder, steviger en jonger uitzicht zal krijgen.

Stap 3: Activering en lifting

Het gebruik van Low Level lasers activeert het hyaluron serum , stimuleert de productie van collageen , elastine en zorgt voor een lifteffect.

Vraag & antwoord

IS HET VEILIG?

De technologie in Fusion SLR is goedgekeurd door FDA en het is bewezen dat deze veilig en doeltreffend is. In tegenstelling
tot Botox en dermatologische fillers is het ook volledig non-invasief, naaldvrij en pijnvrij.

DOET DE BEHANDELING PIJN?

Nee, stap 1 heeft een zachte scrubsensatie, stap 2 & 3 zijn volledig pijnloos met misschien enkel een milde warmtesensatie.

HOEVEEL BEHANDELINGEN HEB IK NODIG?

Een eerste serie van zes behandelingen over een periode van zes weken is aanbevolen, met verder enkele behandelingen over een langere periode om je nieuwe look te behouden. Fusion SLR is ook ideaal voor een eenmalige behandeling voor een speciale gelegenheid.

HOELANG DUURT EEN BEHANDELINGSSESSIE?

Behandelingen duren ťťn uur en tonen onmiddelijk zichtbaar resultaat.

HOELANG BLIJFT HET RESULTAAT BEHOUDEN?

Met het gebruik van DermaGenex huidverzorgingsprodukten kan het resultaat tot zes maanden zichtbaar blijven.

BEHANDELING OP MAAT

Een serie van zes behandelingen over een periode van zes weken gevolgd door ťťn behandeling per maand om het behaalde resultaat te behouden. Samen met het gebruik van DermaGenex skincare produkten kan het resultaat tot zes maanden lang behouden blijven.