Afslanken

http://www.lipofreeze.be/

 Zonder sporten een maatje minder? Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het kan!

Bij Schoonheidsinstituut Hasselt maken we gebruik van verschillende afslankingsapparaten die het verschil maken. We bevriezen de vetcellen met de Lipofreeze of we zorgen voor een grondige lymfedrainage
met de SlimPress.

Lipofreeze

Lipofreeze is de ultieme oplossing om je van hardnekkig vet te bevrijden, zelfs als sporten of diŽten niet meer helpt.

Hoe werkt het? In een 1e fase wordt de huidplooi zacht verwarmd om het collageen soepel te maken. Tijdens een 2e fase volgt een afkoeling van de cellen. Bij deze lage temperatuur kristalliseren enkel de vetcellen. Deze sterven af. Dit natuurlijk proces is Cryo-APOPTOSIS.

De restanten van de vetcellen worden zoals bij een blauwe plek gedurende 4 tot 6 weken uit het lichaam verwijderd via het lymfesysteem. Het uiteindelijke resultaat van een LipoFREEZE behandeling is te zien na 4 tot 6 weken.

De wetenschappelijke studies van o.a. Harvard University hebben aangetoond dat na de eerste behandeling gemiddeld 22% van de behandelde vetcellen duurzaam verwijderd worden, zoals bij liposuctie. Na een eventuele tweede behandeling van dezelfde zone kan tot 40% van de oorspronkelijke vetcellen geŽlimineerd worden. En dit zonder recuperatietijd of snijden.

Lipofreeze is een duurzame behandeling, pijnloos en geschikt voor iedereen.

SlimPress

Pressotherapie maakt gebruik van een technische behandelmethode die de circulatie in lymfe- en bloedvaten efficiŽnter maken. De huidoneffenheden zoals cellulitis, lokale vetophopingen en vochtophoud worden zo bestreden.

De SlimPress heeft verschillende innovatieve eigenschappen in vergelijking met de normaal gebruikte pressotherapie methoden. Het biedt de mogelijkheid om een krachtige thermische verwarming te combineren met verschillende pressotherapie programma's. Door de speciale infrarood stralen die in serie geactiveerd kunnen worden en de volledige te behandelen zone verwarmen wordt deze werking versterkt.

De SlimPress zorgt voor een sterke drainage van vocht, verbetert en stimuleert de bloed- en lymfecirculatie en heeft een afslankende en reinigende werking. Kortom, een echte sensatie op het gebied van wellness.

Wil je meer info over deze behandelingsmethoden? Contacteer ons dan snel!

I-lipo

Ervaar vetreductie en een slanker,strakker lichaam zonder pijn,naalden of downtime!

Direct resultaat na de eerste behandeling. Meer info op www.ilipo.be  1 maand sporten met i lipo = 3 maanden sporten!Voor

Na

Vetcellen na 4 ilipo
behandelingen


Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

De behandelingen worden normaal gesproken gegroepeerd in 8 sessies. het aantal dat u nodig heeft wordt bepaald bij uw consult en is gebaseerd op uw wensen en doelen. wij adviseren twee behandelingen per week gedurende vier weken voor een complete kuur en het beste resultaat. daarna nog maar ťťn keer per maand om uw omvang en gewicht te kunnen consolideren.

Hoelang duurt een behandeling met de i-lipo?

De i-lipo laserbehandeling duurt slechts 20 minuten. de tijd die u nodig heeft om na de behandelingen uw vet te verbranden wordt eveneens bepaald tijdens het consult en is afhankelijk van uw wensen en doelen. Gemiddeld tussen 30 en 45 minuten.

Is de behandeling comfortabel?

De meeste mensen voelen weinig gedurende de behandeling en vinden het comfortabel en rustgevend. Eventueel een geringe warmte kan worden gevoeld waar de pads in contact komen met de huid.

Is de behandeling geschikt voor iedereen?

De i-lipo kan gebruikt worden door zowel mannen als vrouwen en behandeld elk gebied van het lichaam behalve de vrouwelijke borsten. zoals bij elke behandeling mogen mensen met bepaalde medische aandoeningen geen gebruik maken van de i-lipo. Uw behandelaar zal voorafgaand aan de behandeling een complete medische vragenlijst met u doornemen om zo uw geschiktheid te kunnen bevestigen.

Is behandeling met i-lipo veilig?

Ja. Onafhankelijke medische studies hebben aangetoond dat de i-lipo behandelingen volkomen veilig zijn en zonder bijwerkingen. de laser activeert het natuurlijke vrijkomen van vetcellen. Dit proces veroorzaakt geen schade en de cellen blijven intact, alleen kleiner, en geeft onmiddellijk resultaat. De i-lipo is FDA (de hoogste amerikaanse keuringsinstantie) goedgekeurd.

Hoelang blijft het resultaat behouden?

het resultaat blijft lang behouden op voor waarde dat de calorie-inname en eet-planning stabiel blijven, samen met regelmatige lichaamsbeweging. Verdere behandelingen kunnen eventuele uitspattingen in de hand houden en probeer eens een ander behandelingsgebied!

Wanneer zie ik resultaat?

Resultaten zijn direct zichtbaar en verbeteren na elke behandeling. Gedurende acht sessies zijn geweldige resultaten te behalen wat betreft lichaams-contouren, vetreductie en cellulitis.

 

FDA approved         i-lipo won beste afslankbehandeling van het jaar bij victoire de la beaute

Vacu step biedt een oplossing voor:

Cellulitis: Het is algemeen geweten dat een slechte huiddoorbloeding, samen met het opstapelen van afvalstoffen, de voornaamste oorzaken zijn van Cellulitis. De Vacu Step doorbreekt eindelijk de neerwaartse spiraal! Snel, pijnloos en efficiŽnt wordt de cellulitis aangepakt! 80% van de dames, die de kuur volledig en trouw hebben afgewerkt, zegt dat hun cellulitis sterk vermindert is of zelfs verdwenen is.

Plaatselijke figuurproblemen: Ook hier speelt de slechte doorbloeding een rol. Ditmaal zijn het de onderhuidse vetreserves die slecht doorbloed zijn. En dan nog voornamelijk ter hoogte van die zone 's waar er minder spierarbeid is. De buik, de billen, de achterkant en de zijkant van de benen. Hierdoor komt het dat je op deze zone 's veel moeilijker centimeters verliest.

Doorbloedingsproblemen van de benen: Heb je 's avonds last van zware benen of gezwollen voeten? De Vacu Step is echt een aanrader. Reeds na een 5-tal behandelingen voel je beterschap.

                                                                                                                                                        De werking van Vacu Step

Je beweegt +/- 30 minuutjes in een cabine waar de lucht uit wordt weggezogen. Je stapt heel rustig, wandeltempo, de hartslag gaat slechts licht omhoog.

Door deze onderdruk worden de kleine bloedvaatjes in de huid en in het vetweefsel van de buik, billen en benen, geopend.

Door regelmatig de vacu step te gebruiken gaan deze bloedvaatjes beter open blijven. Ze gaan zelfs sterker ingroeien in de weefsels! Zo wordt het opgestapelde vet in de probleemzones nu wel goed doorbloed en kun je eindelijk ook op deze plaatsen centimeters verliezen.

In vergelijking met gewone fitnessoefeningen verlies je nu 4x meer centimeters op de juiste plaatsen!

Het is normaal dat je de eerste sessies nog geen resultaat ziet, de bloedvaatjes moeten eerst ingroeien. Als dit eenmaal gebeurd is kan het snel gaan. 2 Kg op de juiste plaatsen verliezen kan 1 tot 2 kledingmaten verschil maken!

Je hebt de Vacu Step nodig indien je ondanks gewichtsverlies geen of onvoldoende centimeters verliest op je buik, billen of benen!

 


Maak snel je afspraak voor een gratis voedingsadvies


Hypoxi L250

De L250 staat voor slanke benen , slanke buik en stevige bips. Je hebt geen strenge trainingssessie nodig om je benen , buik en billen in goede vorm te krijgen. Hypoxi bereikt zijn doel door middel van een milde fietstraining dit gedurende 30 minuten.

Om je lichaam beter te kunnen vormen is het essentieel dat de bloedcirculatie in de gewenste zones wordt verbeterd. Daarom wordt het onderlichaam afgesloten in een vacuŁm cabine.
In deze cabine wordt een therapie toegepast om de bloedcirculatie te stimuleren. Vetten en toxines worden verwijderd uit het gestimuleerde weefsel. Het gewenste resultaat = slanke benen , buik en stevige billen.